Come visit often

Come visit often

Saturday, January 1, 2011

Happy New Year at i-city !!

31 DECEMBER 2010 ..

Happy New Year everyone!! hahaha semangat rasenyer dengan azam baru 2011 .. Haiz~ azam baru aku ape ek?? huhuhu secret..

Sambutan new year ni memang GEMPAK! best sangat COUNTDOWN ramai2 and tengok BUNGA API yang cantek sekali!! yela.. bukan selalu dapat tengok.. huhuhu masa tengok bunga api meletup2 kat langit, aku rasa ada semangat baru tahun 2011, rasa macam nak ada satu perubahan dalam hidup ni..hurmm~ GANBATTE DESU !! >_<

BUNGA API::


REAL live FIREWORK::
video


PERHHH!! cantek an?? haiz.. hati aku pown meletup2 mase degar bunga api ni pnyer letupan! hahaha.. pape pown THIS IS THE BEST EVER!!

THEN kitaorang pergi walk2 and makan2, sementara tunggu order sampai.. aku ngan kakak aku pergi merayau ke kedai yang banyak LAMPU! hahaha..barang2 kat situ semuanya berlampu.. KEDAI LAMPU kowt..aahahah~


Barang2 kat sini boleh tahan larh..yang paling murah RM 5.00 and yang paling mahal RM40.00 hahah.. berbaloi la jugak!! dalam tengok2 tu aku adala beli something yang menarik PERHATIAN aku..huahua~ aku beli TOPENG!! smart glew.. suke aku~


Aku x tahu la bagi korang BIASA but bagi aku topeng ni CANTEK and MISTERI hahaha.. so aku beli laa~ bukannye senang nak nampak bende unik macam ni..huhuuhu~

LEPAS habis je memborong,aku and family jalan2 kat I-CITY.. bagi aku i-city adalah tempat yang begitu MENARIK! and sesuai bagi sesiapa yang suka MELEPAK and TIDUR LEWAT.. hahaha~ aku suka tempat tu,aku kan suka tido lambat.. hahah

LAMPU2 kat sana memang CANTIK!! mata aku macam ni 0_0 je sepanjang perjalanan dalam tu.. tak kelip2 mata pown xpe sbb memang cantik!! menarik.. aku tabek sape yang mereka idea buat tempat tu.. ahakz~


I-CITY::

BEAUTIFUL isn't it?? urghh.. LIKE IT!! rasa macam kat LUAR NEGARA pulak kat situ... uhuhu tu la MALAYSIA pown BOLEH tau .. ahakz~

Taman HAIWAN:

DALAM tangkap gambar2 ni, sempat jugak la aku tangkap gambar SENDIRI,muahahah..penting2, kalau tak takde BUKTI.. ngehee~

HAHA.. inilah muka orang yang PUAS HATI and berAZAM BARU.. muahahahah !! OKAY la.. rasanyer sampai sini jew blog tuk NEW YEAR..TEEHEE~


 

No comments:

Post a Comment