Come visit often

Come visit often

Saturday, January 15, 2011

Kedatangan orang JEPUN ke SMTDLM !!


YAY! budak jepun datang! yay! pihak yang berkenaan sambut mereka dengan gembira and mengalu-alukan kedatangan mereka yang dari jauh datang!jauh tu jepun-malaysia! ahakz.. budak jepun memang ade yang good-looking.. xcaye?? cube tgk gambar2 neyh..

Kedatangan JEPUN::

Boleh tahan kan kan?? hak3. . yang paling hadsome and HOT nama dia avie ke ape xingat larh.. tapi memang ramai yang suke tengok dia.. yela dia kacuk new zealand and jepun.. so kira MIXED BLOOD larh..




Kalau tgk kat dalam gambar memang nampak biasa.. tapi, kalau tgk face-to-face memang KAWAII!! memang handsome boy.. cute smile.. urghh~ untungnyer sape dapat si dia.. huhuhu~


Pastu ade la lagi program untuk tunjuk kat mereka macam mana sekolah smtdlm ni and budaya kita macam mana.. hahaha~


tradisonal::
makan-makan::
pertunjukan silat::
pertunjukan kimpalan::
lepas tu jalan2 ngan mereka..and SAYONARA~
Mereka nampak happy and memuaskan.. haha xpuas pown ade aku kesah?? hahaha kidding~
pape pown japanese ROCK!!BANZAI!!

2 comments:

  1. weh.....
    mne kow amek pic2...
    org jepun nieh.....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete